درباره سایت
About Us
موضوعات
Category
آمار سایت
Demo
- تعداد مطالب : 186
- تعداد نظرات : 3
- تعداد کاربران : 6
- امروز :
- تعداد اعضای سایت : 6
- تعداد اعضای آنلاین : 1
- بازدید امروز : 97
- بازدید دیروز : 1
- گوگل امروز : 10
- گوگل دیروز : 0
- بازدید هفته : 98
- بازدید ماه : 348
- بازدید سال : 5189
- بازدید کل : 112888
میزکار کاربری
Desktop
نویسندگان
Author
لینک های سایت
Links
تبادل لینک هوشمند
Auto Link
آرشیو
Archive
- هفته چهارم بهمن 1400
- هفته سوم دی 1397
- هفته دوم دی 1397
- هفته چهارم بهمن 1397
- هفته دوم دی 1397
- هفته دوم بهمن 1397
- هفته دوم بهمن 1396
- هفته اول بهمن 1396
- هفته دوم بهمن 1396
- هفته دوم دی 1396
- هفته دوم بهمن 1396
- هفته چهارم بهمن 1396
- هفته سوم بهمن 1396
- هفته سوم دی 1396
- هفته چهارم بهمن 1396
- هفته سوم بهمن 1396
- هفته سوم دی 1396
- 1396
- هفته چهارم بهمن 1396
- هفته اول بهمن 1396
- هفته چهارم دی 1396
- هفته سوم دی 1396
- هفته چهارم بهمن 1396
- هفته سوم بهمن 1396
- هفته دوم بهمن 1396
- هفته اول بهمن 1396
- هفته دوم دی 1396
- هفته سوم بهمن 1396
- هفته دوم بهمن 1396
- هفته اول بهمن 1396
- هفته چهارم دی 1396
- هفته سوم دی 1396
- 1396
- هفته دوم بهمن 1395
- هفته سوم بهمن 1395
- هفته سوم دی 1395
- هفته چهارم بهمن 1395
- هفته سوم بهمن 1395
- هفته اول بهمن 1395
- هفته سوم دی 1395
- هفته دوم دی 1395
- هفته سوم بهمن 1395
- هفته دوم بهمن 1395
- هفته اول بهمن 1395
- هفته سوم دی 1395
- هفته دوم دی 1395
صفحات جداگانه
Extra Pages
پیوند های روزانه
Daily Links
آخرین نظرات کاربران
Recent Comments
شمـا میتوانیــد برای دیافت آخرین مطالب و آگاهی از آخریـن اخبــار موزیـک در ایمیـــل خـود در خبــرنامـه ثـبت نـام کنــید
- آخــرین مطــالب
- مطالب پربازدیــد
- مطالب تصــادفـی آرشیــو پسـت هـا
- سه روش علمی و ساده برای کم کردن وزن
- 5واقعیت در مورد5چربی سوز
- درمان عفونت با طب سنتی
- چای زنجبیل نیوشا
- چای زعفران نیوشا
- چای دارچین نیوشا
- چای بادرنجبویه نیوشا
- چای هل نیوشا
- چای بلوبری
- چای نعنا
- چای پرتقال
- چای بهارنارنج
- چای آلبالو
- چای توت فرنگی
- چای کرن بری
- چای وانیل
- چای ارل گری 160عددی
- چای دارجلینگ نیوشا
- اپیکیشن لاغری در 80روز
- دمنوش به
- دمنوش راز سلامتی
- دمنوش استوایی
- دمنوش آرامش
- دمنوش ماسالا
- نهوه خرید از شرکت نیوشانیک
- بازاریابی شبکه ای نیوشانیک
- فرق دمنوش نیوشا با محصولات عطاری
- مجوزهای لازم نیوشانیک
- انواع دمنوش چربی سوز
- رضایت مشتری از مصرف دمنوشهای ما
- دمنوش سیب ترش
- تخفیف ویژه برای خریداران محصولات نیوشا
- محصولات نیوشا
- دمنوش حس خوب زندگی
- نمایندگی نیوشادر استان هرمزگان
- پک ریزش و تقویت مو
- تاثیر پک لاغری روی مصرف کنندگان
- کافی میکس و هات چاکلت
- رسپی ماسالا نیوشا
- نیوشانیک
- حمایت از تولید ملی
- چایهای نیوشا
- چای توت فرنگی
- دمنوش نعنافلفلی
- بهار نارنج
- چای دارچین
- دمنوش رویایی نیوشا
- دمنوش بلوبری
- موضوعات مهم مشاوره
- نیوشا در هفتمین نمایشگاه بین المللی نوشیدنی ها، چای، قهوه و صنایع وابسته
- انواع دمنوش چربی سوز
- شما چطور وزن کم میکنید؟
- مسابقات جهانی دارت با اسپانسری خانه سلامت
- طرح جدید نعنا فلفلی

چای سبز را بدلیل داشتن موادی مانند[کاتچین] ضدسرطان و آنتیاکسیدان دارای خواص دارویی مفید می دانند، که نسبت به آنتیاکسیدانهای معروفی چون ویتامینهای C وE بسیار قویتر عمل میکند.(میزان کمتری کافئین دارد۲۰ تا ۳۰، و کمتر مضر است)) به تازگی علاوه بر مردم چین، چای سبز در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران فراوانی یافتهاست.l دلیل اصلی این استقبال، آشنایی مردم دیگر کشورها با خواص درمانی این نوع نوشیدنی است. هرچند در مواردی توصیه و پیشنهاد مردم به یکدیگر عامل اصلی مصرف برخی مواد غذایی یا نوشیدنیها است. اما در مورد چای سبز علاوه بر توصیه دهان به دهان، پژوهشگران نیز خواص دارویی آن را تایید کردهاند. نوشیدن روزانه ۳ تا ۴ فنجان چای سبز، مانع از ابتلا به بسیاری از بیماریها میشود. فهرست چند مورد از دلایل اصلی مصرف چای سبز از دیدگاه پژوهشگران به این شرح است:
• چای سبز و سرطان:
نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن ۱۰۰ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و ۲۵ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است. (توجه کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند). به این ترتیب با نوشیدن چای سبز و دریافت آنتی اکسیدان، بدن در مقابل ابتلا به سرطان مصون می شود.
• چای سبز و بیماری های قلبی:
با مصرف چای سبز کلسترول خون به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. به این ترتیب می توان با نوشیدن چای سبز میزان کلسترول خون، یکی از شاخص های مهم ابتلا به بیماری های قلبی، را کاهش داد. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلول های آسیب دیده رگ ها و قلب شده و روند ترمیم سلول ها را تسریع می کند. نوشیدن روزانه حداقل ۳ فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه می شود.
• چای سبز و جوانی:
چای سبز را به عنوان داروی ضدپیری (Anti – Aging) می شناسند. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی موجود در چای سبز است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول ها هستند.
• کاهش وزن و چای سبز:
با نوشیدن چای سبز، متابولیسم (سوخت و ساز) چربی های بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. پژوهش ها نشان می دهد نوشیدن روزانه سه فنجان چای سبز می تواند تا ۷۰ کالری انرژی، ناشی از سوخت چربی ها ایجاد کند. پوست و چای سبز؛ آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز، سلول های پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد، یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست، محافظت می کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.
• چای سبز و ورم مفاصل:
پژوهشگران چای سبز را به عنوان دارویی برای کاهش خطر ابتلا به ورم مفاصل، ناشی از روماتیسم معرفی می کنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیم های تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می شود.
• استخوان ها و چای سبز:
درصد بالای فلوراید چای سبز، عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر استخوان ها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در چای سبز می تواند استخوان ها و دندان ها را در مقابل آسیب به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند.
• کلسترول و چای سبز:
یکی دیگر از اثرات مثبت چای سبز، کاهش قابل توجه میزان کلسترول خون است. به ویژه آنکه چای سبز باعث کاهش میزان کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول خوب می شود. این تاثیر نه تنها میزان کلسترول بدن را در حد متعادل نگه داشته و میزان کلسترول خوب را افزایش می دهد، بلکه مانع از بروز سکته قلبی و سایر بیماری های قلبی – عروقی می شود.
• ذخیره گلوکز و چای سبز:
چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلول های چربی می شود. به این ترتیب می توان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدرات ها (قندها) و ورزش مداوم، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندام ها نام برد.
• رژیم غذایی و چای سبز:
با نوشیدن چای سبز میزان متابولیسم چربی ها و هیدرات کربن افزایش می یابد. به این ترتیب میزان قند خون و چربی ها همواره در حد متعادلی خواهد بود. تعادل این دو شاخص بدن را با ازدیاد یا کمبود چربی و هیدرات کربن روبه رو نمی کند.
• آلزایمر و چای سبز:
چای سبز فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان «استیل کولین» در سلول های مغز و با این حرکت مانع از تخریب سلول های مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود.
• پارکینسون و چای سبز:
آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز مانع از تخریب سلول های مغز، که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شوند. به عبارتی آنتی اکسیدان های چای سبز با به تعویق انداختن قرار گرفتن سلول های مغز در فاز پیری و فرسودگی مانع از ابتلا به پارکینسون می شوند.
• بیماری های کبدی و چای سبز:
نوشیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد ایجاد شده توسط چربی های موجود در کبد می شود. این عملکرد مثبت، مانع از بروز بیماری های کبدی به ویژه سرطان کبد می شود.
• فشار خون و چای سبز:
می دانیم که یکی از مهم ترین علل بروز فشار خون بالا، تغییر در ساختار دیواره سرخرگ ها است. چای سبز با کنترل عملکرد و محافظت از ساختار دیواره رگ ها، مانع از بروز فشار خون بالا می شود.
• مسمومیت غذایی و چای سبز:
کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتری های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها می شود.
• چای سبز و قند خون:
با افزایش سن میزان قند خون بالا می رود اما پلی فنل ها و پلی ساکاریدهای موجود در چای سبز باعث کاهش قند خون می شود. اگرچه برخی پژوهشگران نوشیدن چای سبز را به افراد مسن توصیه می کنند اما برخی دیگر معتقدند نوشیدن چای سبز در جوانی باعث کنترل میزان قند خون، پیش از رسیدن به سن کهولت می شود.
• سیستم ایمنی و چای سبز:
ویتامین Cموجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز، مقاوم می کند. در چین باستان برای افرادی که دائماً بیمار بودند، چای سبز تجویز می کردند.
• آسم و چای سبز:
تئوفیلین موجود در چای سبز در حکم داروی مخدری است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس (بافت های آسیب دیده) می شود. از این رو نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه یی که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر) توصیه می شود.
• چای سبز و تورم و عفونت گوش:
نوشیدن چای سبز نه تنها گوش را در برابر عفونت و تورم محافظت می کند، بلکه در صورت بروز این مشکل، نم دار کردن پارچه تمیزی با چای سبز و سپس تمیز کردن گوش با آن می تواند تا حدی از تورم و عفونت بکاهد.
• تبخال و چای سبز:
تبخال مشکلی است که عاملی ویروسی دارد اما با چای سبز می توان بهبود آن را تسریع کرد. به این ترتیب که اگر محل مورد نظر را با چای سبز مرطوب کرده و صبر کنیم تا خشک شود و این عمل را سه بار در روز تکرار کنیم، روند بهبودی و رفع محل زخم تسریع می شود.
• چای سبز و مشکلات دهان و دندان:
چای سبز بسیاری از عوامل بیماری زا که بر سلامت دهان و دندان تاثیر منفی دارد را از بین می برد. به این ترتیب می توان نوشیدن چای سبز را مکملی برای سلامت دهان و دندان دانست. علاوه بر این چای سبز با از بین بردن باکتری های نامناسب محوطه دهان، بوی بد دهان و تنفس بد بو را نیز مرتفع می کند. در چین باستان از چای سبز به عنوان داروی خوشبوکننده دهان، پیش از حضور در مراسم رسمی و میهمانی ها استفاده می کردند.
• استرس و چای سبز:
ترکیبی موسوم به «ال تیانین» موجود در چای سبز که نوعی اسید آمینه است، خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد.
• حساسیت و چای سبز:
اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) ترکیب ضدحساسیتی است که به وفور در چای سبز وجود دارد. این ترکیب با تاثیر بر سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل حساسیت ها مقاوم می کند.
• ایدز و چای سبز:
پژوهشگران ژاپنی با بررسی ترکیبات موجود در چای سبز دریافتند ترکیب اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) با عملکردی عایق مانند مانع از اتصال ویروس HIV روی سلول های سیستم ایمنی بدن و ایجاد ضعف در سیستم ایمنی بدن می شوند. به عبارتی نوشیدن چای سبز را می توان به عنوان عامل مکملی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز (AIDS) با عایق کردن سلول های سیستم ایمنی بدن دانست. در نهایت اینکه به دلیل خواص فراوان چای سبز، اکنون آن را در بسیاری از کشورهای جهان، نه به عنوان یک نوشیدنی که به عنوان یک داروی گیاهی شناخته و نوشیدن روزانه آن را توصیه می کنند.
برچسب ها : نیوشانیک , نیوشانیک اصفهان , نیوشانیک زنجان , نیوشانیک یزد , نیوشانیک گیلان , نیوشانیک اهواز , نیوشانیک شیراز , نیوشانیک کرمان , نیوشانیک مشهد , نیوشانیک رفسنجان , لاغری سریع , لاغری شکم , لاغری صورت , لاغری پهلو , لاغری بازو , لاغری ران ها , لاغری سریع ران , لاغری با رازیانه , لاغری مفرط , لاغری با ورزش , چاقی صورت با داروی گیاهی , چاقی صورت , چاقی , چاقی سریع , چاقی صورت با روغن زیتون , چاقی صورت در یک هفته , چاقی صورت بدون بازگشت , چاقی صورت با شیر خشک , چاقی صورت و گونه , چاقی صورت با ژله , میگرن , میگرن چشمی , میگرن به انگلیسی , میگرن هیل , میگرن چیست , میگرن عصبی , میگرن درمان , مایگرنت هلپ , میگرن شکمی , میگرن در بارداری , کبد چرب , کبد چرب گرید 3 , کبد چرب چیست , کبد چرب طب سنتی , کبد چرب گرید 1 , کبد چرب گرید 2 , کبد چرب درمان , کبد چرب گرید 4 , کبد چرب علائم , کبد چرب چند گرید دارد , قندخون , قندخون نرمال , قندخون بالا , قند خون طبیعی , قندخون ناشتا , قندخون دربارداری , قندخون طبيعي , قند خون پایین , قندخون دردوران بارداری , قند خون کودکان , نتورک مارکتینگ , نتورکر , نتورک مارکتینگ در ایران , نتورک بیز , نتورک مارکتینگ چیست , نتورک مارکتینگ پنبه ریز , نتورک مارکتینگ بادران , نتورک پلاس , نتورک بادران , نتورکر کیست , تولید ملی , تولید ملی چیست , تولید ملی و اقتصاد مقاومتی , تولید ملی یعنی چه , تولید ملی ایران , تولید ملی سرانه , تولید ملی و حماسه اقتصادی , تولید ملی و سرمایه ایرانی , تولید ملی خالص , تولید ملی و تحریم , طب سنتی , طب سنتی ایران , طب سنتی تلگرام , طب سنتی روازاده , طب سنتی به انگلیسی , طب سنتی برای چاق شدن , طب سنتی اسلامی , طب سنتی لاغری , طب سنتی دکتر خیراندیش , طب سنتی و بارداری سریع ,
نویسنده : محمد رضایی
دسته : دمنوشها , ,
عاشق شدی عاشق بمون قدر این ارباب و بدون
هروقت که درمونده شدی بلند یه یاحسین بخون
پاسخ:یا حسین
سلام من قبلا از محصولات شما استفاده کردم و طی یک دوره تونستم 10کیلو وزن کم کنم و الان هم عاشق طعم دمنوشهای شما بخصوص بلوبری هستم ممنونم از شما و شرکت نیوشا
پاسخ:با سلام بسیار خوشحالم که جواب گرفتید انشاالله که موفق باشید
به نام پاییز، که همه چیز از پاییز زیبا شروع شد.
پاییز فصل آواز دلهای عاشقانه
پاییز فصل آغاز شبهای دلبرانه
بر تمام پاییزیهای مهربان مبارک.